Inzameling snoeihout Paasvuur

Zaterdag 24 maart, kunt u tussen 10.00 uur en 13.00 uur uw snoeihout (geen stronken, stobben of coniferen!) brengen aan de Houtwal 1 te Ruurlo. Wanneer u buiten deze datum en of tijd hout wilt brengen is dit natuurlijk ook mogelijk, neem hiervoor contact op met Aljoscha Broshuis tel: 06-34758414.
Reacties uitgeschakeld voor Inzameling snoeihout Paasvuur

De Bruil

Paasvuur zondag 1 April 2018 · maart 16, 2018 maart 17, 2018 admin. Buurtvereniging de Bruil houdt eerste paasdag, zondag 1 april, weer haar jaarlijks paasvuur aan de Houtwal 1 Ruurlo (achter het. Meer lezen ...
Reacties uitgeschakeld voor De Bruil

Kosteloos aanleveren snoeihout voor paasvuur Geesteren

BORCULO - Ook dit jaar wordt er weer een mooi Paasvuur gebouwd door Geesterens Belang aan de Esweg in Geesteren. Het is mogelijk om hiervoor kosteloos snoeihout aan te leveren op zaterdag 24 maart en zaterdag 31 maart van 13.00u tot 16.00u. Er zijn mensen en materieel aanwezig om u ...
Reacties uitgeschakeld voor Kosteloos aanleveren snoeihout voor paasvuur Geesteren

Paasvuren 2018 in Nederland

Op eerste en Tweede Paasdag worden er in verschillende plaatsen in Nederland Paasvuren aangestoken. In dit blog lees je waar je in 2018 moet zijn voor deze gratis jaarvuren.
Reacties uitgeschakeld voor Paasvuren 2018 in Nederland

Paasvuur Ankum

ANKUM - Het terrein aan de Vossersteeg is nu te nat om morgen snoeihout te brengen voor het Paasvuur van Plaatselijk Belang Ankum.
Reacties uitgeschakeld voor Paasvuur Ankum

Eerste Paasdag: Paasvuur in Vilsteren

Hardenberg | Zondag 1 april a.s. organiseert de Activiteiten Commissie Vilsteren het bekende Paasvuur aan het Stuwepad in Vilstere (2018-03-17 04:22:13)
Reacties uitgeschakeld voor Eerste Paasdag: Paasvuur in Vilsteren

gratis snoeihout voor paasvuur

Gratis snoeihout van coniferen voor paasvuur. Er ligt een flinke partij in de knipe. Zie foto"s natuurlijk ben ik bereid mee te helpen met laden. Bel voor een afspraak. Mvg j.jansen.
Reacties uitgeschakeld voor gratis snoeihout voor paasvuur

Ingebracht snoeihout zorgt voor traditioneel Paasvuur

Assen | Hooghalen Nu plaatste het volgende bericht op hun website: Ingebracht snoeihout zorgt voor traditioneel Paasvuur. (2018-03-16 18:09:14)
Reacties uitgeschakeld voor Ingebracht snoeihout zorgt voor traditioneel Paasvuur

Eerste Paasdag: Paasvuur in Vilsteren

VILSTEREN - Zondag 1 april a.s. organiseert de Activiteiten Commissie Vilsteren het bekende Paasvuur aan het Stuwepad in Vilsteren. Voor de R.K..
Reacties uitgeschakeld voor Eerste Paasdag: Paasvuur in Vilsteren

BorneBoeit – Kees Oud ‘de anstekker 2018’ van het paasvuur

Kees Oud 'de anstekker 2018' van het paasvuur in Borne. Lees het op http://bit.ly/2Iw5C0e.
Reacties uitgeschakeld voor BorneBoeit – Kees Oud ‘de anstekker 2018’ van het paasvuur